Bij Nobel Vermogensbeheer heeft u de keuze uit

Nobel Optimaal Beheer is een zorgvuldig uitgebalanceerde beleggingsportefeuille. Aan de hand van uw persoonlijke Vermogensplan wordt uw optimale beleggings- en risicoprofiel bepaald. Dit profiel vormt het uitgangspunt van uw portefeuille.
Als u inkomsten uit uw beleggingsportefeuille wenst, dan bieden wij u de Nobel Cashflow Portefeuille. Op basis van onder andere uw Vermogensplan, uw beleggingshorizon en uw risicotolerantie selecteren wij voor u beleggingen met een stabiele cashflow.
De Nobel Participatie Portefeuille is een unieke strategie, die wereldwijd belegt in beursgenoteerde houdstermaatschappijen en private equity fondsen. De portefeuille bestaat uit 25 posities met bij aanvang een gelijke weging van 4%. Iedere zes maanden wordt deze weging aangepast naar de beginweging.
Het is van belang dat een beleggingsstrategie aansluit op uw financiële doelstellingen en uw specifieke wensen. Uw persoonlijke Vermogensplan geldt als basis voor de bepaling van uw beleggings- en risicoprofiel. Dit profiel vormt het uitgangspunt van uw wereldwijd gespreide beleggingsportefeuille.

Wij bepalen graag samen met u welke beleggingsstrategie het beste bij u past.